Medicinska Hipnoza,  Meditacijska soba

Mp3 posnetki samohipnoze

Medicinska hipnoza ni samo uro ali dve dolga seansa. Sugestije, ki so podane v času seanse so le seme, ki je položeno na plodna tla.

A seme je potrebno negovati, kaj ne? Tako je tudi pri hipnozi: Potrebno je obrniti nov list v življenju in začeti drugače, boljše. Le na tak način dobimo tisto, kar je za nas dobro. Dobimo nove navade, nova prepričanja o sebi in drugih. Svet zasije v povsem novi luči.

Sama dobro vem kako zelo pomembn je “treniranje” novih navad in pogledov. To kar treniraš in neguješ raste. In zraste v tisto kar je naš cilj. Nič več samopomilovanja, slabe samopodobe, strahu, žalosti, boječnosti. Vse to preraste v dobro in trdno samopodobo, ki nas pelje naprej. Pogum, ki je veter v jadrih ki vodijo proti cilju. Trdnost v odločitvah, ker vemo, da zmoremo in smo sposobni.

Ker tudi vem, da so časovni okviri včasih zelo tesni in omejeni, in si zato marsikdo ne more vzeti časa zase in lastno spremembo, so tu na voljo POSNETKI

 
  1. Anksioznost – OTOK SPOKOJNOSTI

Mnogi ljudje  so v svojem življenju vsaj enkrat že okusili kaj pomeni anksiozno stanje, strah, fobija in podobno. Veliko pa jih v tem stanju živi – iz dneva v dan.  Vsak dan. Služba, šola, izpiti, obveznosti, slabi odnosi, …

Ni vam potrebno tako živeti. Ni potrebe, da si življenje kvarite s strahom pred nečem, kar se sploh še ni zgodilo in v večini primerov  se tudi ne.

Tu je dobra novica:

Hipnoza

  • zagotavlja izjemno učinkovitost pri premagovanju tesnobe, strahu in anksioznosti
  • um nauči drugačnega sprejemanja situacij in usposobi za nov, bolj realističen pogled
Posnetek
   

 

POSNETKI so v MP3 obliki. lahko jih poslušate kadarkoli

 

Naročila in dodatna vprašanja: preko e-maila. (dijak.alenka@gmail.com)