O Meni

O MENI

Moje ime je Alenka Dijak. Diplomiran terapevt Medicinske Hipnoze in članica Društva za Medicinsko Hipnozo. To je tisto, kar me žene naprej; pomagati tistim, ki imajo težave pri premagovanju vsakdanjih aktivnosti, nalog in težav, izzivov.

 

Sem tudi Kinezioterapevt po metodi Tradicionalne Kitajske Medicine. Naravne zakonitosti so vedno bile in bodo del nas. Če jih ne upoštevamo ali ne znamo upoštevati, se v večini primerov pojavi prepreka v obliki bolezni. Ta nas zaustavi. Pove, da moramo razmisliti in nekaj spremeniti.

Z oktobrom 2017 začnem s prehranskim svetovanjem kot certificiran Prehranski Svetovalec pri Akademiji AFP. Hrana je izjemno pomembni faktor, ki močno prispeva k našemu dobremu počutju in zdravju. Ko je telo v dobrem stanju, je um miren.

Leta 2018 sem znanje Medicinske Hipnoze razširila: Mindfulness coaching in kognitivna vedenjska terapija, ki sta odlična pomočnika pri mojem delu. Pri delu pa se opiram tudi na naša energijska kolesa – ali Čakre. Ravnotežje in sinhrono delovanje Čaker je bistvenega pomena pri naši posti skozi življenje. Ko energija prosto teče in se ne zaustavlja v zaprtih ali slabo pretočnih čakrah, nas zaobjame radost, zadovoljstvo in motivacija.

Moje poslanstvo je in bo pristopiti do vsakega, ki naleti na prepreko, težavo in ne zna sam naprej. Tudi sama sem že šla preko situacij, kjer nisem poznala smeri kam in kako. Pa mi je uspelo. Izkušenj ne skrivam in držim zase. So del mojega učenja in pridobljeno znanje delim naprej.

 

Alenka Dijak
Kropa 3, 4245 Kropa
e- mail: dijak.alenka@gmail.com

 

GDPR