KeywordRevealerpregled
Reviews

Keyword Revealer – orodje za raziskavo ključnih besed

 

KeywordRevealer – edino orodje, ki ga potrebuješ za raziskavo ključnih besed.

Poglej zakaj:

KeywordRevealer je celovito orodje za raziskovanje ključnih besed, ki zagotavlja dragocene vpoglede in podatke za optimizacijo vsebine za iskalnike. To orodje uporabnikom omogoča odkrivanje ustreznih ključnih besed ter analizo njihove konkurence, obsega iskanja in trendov. Uporabniku ponuja prijazen uporabniški vmesnik  in vrsto funkcij, ki piscem in tržnikom olajšajo prepoznavanje ključnih besed z velikim učinkom za njihove vsebinske strategije. Z orodjem KeywordRevealer lahko bolje razumeš uspešnost ključnih besed in učinkovito izboljšaš svojo spletno prepoznavnost.

 

 

KeywordRevealer - orodje za analizo ključnih besed
Podatki, analizirani z zmogljivim orodjem na eni platformi

Orodje za analizo spletnega mesta

Orodje je velik prihranek časa za vsakogar, ki želi odkriti ključne besede z nizko konkurenco. SEO osredotočen na izreze, ki jih je enostavno uvrstiti z nizko težavnostno stopnjo.

 

 

Odkrij odlične funkcije orodja

 

 

Raziskava ključnih besed

Orodje Keyword Revealer za ključne besede odkrije nešteto neizkoriščenih ključnih besed. Težnja vsakega je iskanje dolgorepih ključnih besed, saj imajo le-te zelo natančne rezultate iskanja in posledično tudi večjo možnost privedbe do konverzije.

Ko so ključne besede odkrite, pa lahko narediš naslednje:

  • Pogledaš težavnost ključnih besed in
  • Analiziraš konkurenco, ki se trenutno uvršča na prva mesta Google.

Ključna beseda Brainstorming

Eden najtežjih delov raziskovanja ključnih besed je odkrivanje novih ključnih besed in fraz. Orodje ti omogoča odkrivati poseben kontekst, preko katerega se tvoje ključne besede uporabljajo v iskalnikih
Uporaba orodja Brainstorming je namenjena raziskovanju novih ključnih besed in jih združevati v primerno vsebino.

 

Keyword Revealer - raziskava ključnih besed
Eden najtežjih vidikov raziskovanja ključnih besed je odkrivanje novih ključnih fraz na podlagi namena iskalca. Orodje Keyword Revealer ti pri tem pomaga

 

 

Sledilnik uvrstitve

Orodje ti omogoča tudi sledenje uvrstitvi. Gre za avtomatiziran postopek preverjanja uvrstitve ključnih besed.
Ker gre tu  za avtomatiziran postopek, ti bo orodje vsak dan posredovalo spremembe uvrstitve.

Sledenje uvrstitvam je izjemnega pomena. S tem se sledi vsem spremembam – kje se določen zapis ali ključna beseda nahaja in kaj je potrebno na tem mestu še dodatno opraviti, popraviti in včasih tudi osvežiti. Dobro uvrščena vsebina ne bo večno na prvem mesti. Osvežitve so nujne.

Zato je konstantno spremljanje nujno.

 

keywordrevealer
Sledilnik uvrstitev in spremembam. Konstantno sprermljanje spremembam uvrščenosti objave in ključnih besed je obvezen del urnika vsakega SEO strokovnjaka.

 

 

 

 

Analiza spletnega mesta

To je tudi izvrstno orodje za analizo spletnega mesta. Omogočilo ti bo tudi   analizo katerega koli drugega spletnega mesta. Tukaj govorim predvsem o analizi konkurence. Vsekakor se tu najdejo odlične informacije in ideje, ki jih lahko uporabiš tudi ti na svoje spletnem mestu.
Prav tako lahko analiziraš tudi svoje spletno mesto in ga primerjaš s konkurenco. Ot pa so najboljše informacije. če želiš ostati v samem vrhu iskalnih rezultatov.

Keywordrevealer
Keyword Revealer ti ponuja možnosti analize konkurence

 

Analiza povratnih povezav

Kako deluje? Preprosto vnesi URL in identificiraj vse – nove, stare in izgubljene povratne povezave. S tem dobiš podrobnosti napotitve povezave z dobro znanimi metrikami. To sta Citation in Trust Flow.
Preglej URL, ne da bi bilo potrebno odpirati nove zavihke in z enim samim klikom poišči umestitve sidra na napotitveno spletno mesto.
Zbirka podatkov, ki jih ima Orodje je ogromna (10 bilijonov povratnih povezav) in 2,8 bilijonov edinstvenih URL- jev, ki jih dnevno pregledujejo.

 

 

Keyword Revealer Analiza povratnih povezav
Analiza povratnih povezav

Za konec  – cenik

 

 

Keyword Revealer - cenik
Cenik orodja Keyword Revealer

 

 

Preden zaključim še mnenji uporabnikov orodja:

 

Dodajam še mnenja:
SEO specialist:

Orodje je čudovito za spletno trženje. Primerno (obvezno) je za vsakega internetnega tržnika. Z odličnim uporabniškim vmesnikom in različnimi zmogljivimi orodji za SEO na eni sami platformi resnično pomaga., da sem se lahko osredotočil na gradnjo svojega nišnega spletnega mesta, kar je drastično povečalo promet in konverzije.

Lastnik podjetja:

Všeč mi je raziskovalec ključnih besed. Je enostaven za uporabo in natančen. Priporočam vsem prijateljem in sodelavcem kot najboljšo marketinško platformo. Neverjetno razmerje med ceno in kakovostjo.