Astra hitra in prilagodljiva tema
Teme

Astra je hitra in prilagodljiva

 

Astra je hitra in prilagodljiva tema.

Pri Liquid Web smo testirali več kot 50 tem za WooCommerce – pri čemer smo gledali na zmogljivost in ceno. Astra je čisto premagala konkurenco. Zato jo priporočamo vsem našim strankam.
 – Chris Lema

 

Pregled teme

Astra je hitra in prilagodljiva WordPress tema.
Primerna je za bloge, spletne trgovine ali za poslovno spletno stran. Izdelana je z upoštevanjem SEO pravil, kar ji daje dodatno vrednost.
Ponuja posebne funkcije in predloge, tako da odlično deluje z vsemi graditelji strani. To so Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, SiteOrigin, Divi itd.


Torej, če iščeš popolno in enostavno temo? Astra bo dobra izbira,

2.369.964+ spletnih mest zaupa Astri in bi moral/a tudi ti!

 

V tem pregledu Astre, bom napisala odgovore na najpogostejša vprašanja, kot so: Kako dobro deluje Astra? Ali je spletno mesto izdelano za Astro, prijazno do mobilnih naprav? Ali je tema Astra enostavna za uporabo in primerna tudi za začetnike? Ali je združljiva z WordPress vtičniki?
Ali je premium različica vredna denarja?

 

Preden začnem pa nekaj besedo to tem, za kaj se tema Astra lahko najbolje uporabi:
Astra je ena najpreprostejših tem, ki jih ponuja WordPress. Od kar se Astra pojavlja na tržišču, je postala ena najbolj priljubljenih tem. Brezplačna verzija je prva, ki je v taki obliki presegla 1 milijon aktivnih namestitev.

 

Tema Astra

 

Tema Astra – ključne lastnosti in prednosti


Če se sprašuješ, zakaj je tema Astra tako zelo priljubljena je tukaj nekaj razlogov:
Astra je lahka tema – čas nalaganja strani je eden glavnih dejavnikov, ki jih moraš imeti v misli, ko izbiraš teme. Stran, izdelana z Astro je lahka (50KB). To pomeni, da lahko pričakuješ hitro nalaganje strani.


Astra je večnamenska tema – primerna tako za spletni dnevnik, kot tudi za bolj zapletene spletne trgovine. Ponuja že v naprej pripravljene predloge, primerne skoraj za vse potrebe.


Ima možnosti prilagajanja – lahko prilagajaš že v naprej pripravljene predloge, ali pa začneš iz nič. Astra ti vse to omogoči.
Brezplačna verzija je bogata s funkcijami – Težko najdeš brezplačno temo, ki ima toliko možnosti in je ob tem tudi varna, Astra vsebuje najpomembnejše osnovne oblikovalske funkcije, ki jih potrebuje vsako spletno mesto.

 

Tema Astra in primerjava z drugimi:

 

Astra
Astra in primerjava z drugimi temami

 

 

Pregled teme Astra


Astra in pregled zmogljivosti


Eden glavnih dejavnikov, ki določajo o uspešnosti spletnega mesta, je tema ki jo uporabljaš.
Tema spletnega mesta zagotavlja strukturo in učinkovitost strani. Lepo oblikovano spletno mesto s temo, ki enostavno sprejema bogat slikovni material, je privlačno za oko.

 

Dodatne funkcije urejanja objav (pisave , barvne plete, funkcije oblikovanja teksta), so pomembni elementi dobre teme. Dejstvo je, da Astra za delovanje potrebuje le 50KB virov in privzeti dodatki se naložijo le v manj kot 0,5 sekunde.


Tema Astra je prijazna za mobilne naprave.

Privzeto orodje za prilagajanje WordPress lahko preprosto preklapljaš med tremi različnimi velikostmi zaslona (namizni računalnik, tablica in mobilni telefon). To omogoča, da zagotoviš dobro oblikovanje za vse tri možnosti.


Zraven je dodan še modul, ki omogoča nastavitve logotipa za mobilne naprave. Ne pozabi, da Google ocenjuje spletna mesta glede na prijaznost do mobilnih naprav. Ta ocena močno vpliva na uvrstitev (91%).

Enostavno nameščanje teme in gradnja spletnega mesta z uporabo začetne predloge:
Tu je še eno področje, kjer Astra presega vse ostale teme. Namestitev teme je enostavna. Pojdi na Videz – Teme – Dodaj novo. Poišči Astro in jo namesti.

 

Možnost prilagajanja


Tema Astra ti daje ogromno možnosti za prilagoditve videza spletnega mesta. Že v osnovi ima starter templates: namestitev logotipa, različnih vrst pisav, prilagajanje glave in noge Za uporabo bolj naprednih možnosti prilagajanja, pa je primerna plačljiva verzija Astra Pro.
Vendar ima brezplačna verzija tudi nekaj dovolj dobrih orodij: urejanje blokov, Elementor in Beaver Builder

 

Astra - Namestitev teme
Astra – namestitev je enostavna

 

 

Pregled cen in podpore


Astra ima letne in doživljenjske pakete, vsak paket ima 3 načrte, ki se osredotočajo na različne storitve
Astra Pro (47 USD/leto):

Napredna tipografija, postavitve blogov, ustvarjalec glave in noge, neomejena uporaba spletnega mesta in vrhunska podpora.


• Essential Bundle (137 USD /leto) :

240+ vrhunskih “začetnih” predlog, Ultimate Addons za Elementor ali Beaver Builder in vse v Astra Pro.


Growth Bundle (187 USD/leto):

Convert Pro, Schema Pro, oba Ultimate Addons za Elementor in Ultimate Addons za Beaver Builder ter članstvo v SkillJet Academy .


Če se odločiš za enkratno plačilo, lahko dobiš Astra Pro (47 USD/leto) in (227 USD neomejeno), Essential Bundle (137 USD/leto) in (677 USD neomejeno ) ter Growth Bundle (187 USD/leto) in (937 $ neomejeno).

 

 

 

 

Astra in SEO


Astra je znana po svoji izjemni hitrosti in nizki teži. Zato je povsem jasno, da se lahko uporabi kot SEO zelo dobro zasnovana tema. Že zaradi same hitrosti nalaganja, jo Google sprejema kot zaželeno, saj zadostuje pomembnim dejavnikom razvrščanja. Omenila sem že prijaznost do mobilnih naprav in hitrost.

 

Astra
Astra in število prenosov na dan. Vidno je, da je Astra zelo priljubljena tema.

 

 

In za zaključek:


Sama brezplačna opcija teme Astra je že dovolj dobra in primerna za oblikovanje spletnih mest restavracij, nepremičninskih agencij, fotografskih zbirk, spletnih trgovin, itd.


Če iščeš WordPress temo, ki ti bo zagotovila eleganten dizajn, ki ne bo vplival na hitrost nalaganja, je Astra točno to, kar potrebuješ. Astra je hitra in enostavna. Primerna za začetnike in profesionalce. Je zmogljiva in enostavna za oblikovanje.

Restavracije
Hotele
Nepremičnine

 

Astra ocene
Astra posodobitve 1

 

 

Ključne lastnosti: Lahka tema, osredotočena na zmogljivost, manj kot 50KB, prilagodljiva, SEO prijazna, v naprej pripravljene predloge, WordPress vtičniki.


Ocena: 5 zvezdic
Aktivne namestitve: 1.000.000+