Alternative Answer The Public Review
Reviews

Answer The Public – Alternative2023 review

Alternative – Answer the Public – review za leto 2023

 

 

Ali razmišljaš o najboljših brezplačnih alternativah za Answer The Public? poleg vseh plačljivih, ki so ti na voljo?

Tukaj je seznam najboljši možnosti, ki so brezplačne.

Zelo dobro je, da se vedno znova vračaš v raziskovanje ključnih besed in iskana trendov ki veljajo v tem trenutku. Niti ni pomembno, ali gre za oblikovanje blog zapisov ali ponudbe prodajne objave. Pomembno je le to, da dobro poznaš trenutne trende in pomembne ključne besede, ki so v trendu.

Če želiš na svoje spletno mesto privabiti kar največ organskega obiska, je raziskava ključnih besed nujna.

 

 

 

 

 

Answer The Public

Answer The Public je rešitev z enim samim klikom za brezplačno iskanje tem in ključnih besed. Vendar ima eno napako – dostop je omejen.
O Answre The Public – je verodostojno orodje za raziskovanje ključnih besed, na podlagi poizvedb. , ki temelji na podlagi poizvedb. Orodje je sedaj kupilo podjetje NP Digital, katerega ustanovitelj je slavni SEO guru Neil Patel.

Je zlati rudnik za ustvarjalce vsebin, saj daje neposredni vpogled v iskanje na podlagi poizvedb občinstva.
Ko vneseš ključno besedo, Answer The Public začne loviti fraze in vprašanja povezana z to ključno besedo. Te temeljijo na podlagi ljudi, ki iščejo besede v Googlu. Nato se pojavijo v krogu, ki vsebuje vsa iskanja povezana s ključno besedo. Tukaj lahko najdeš tudi informacije: kdo išče, kako išče, zakaj išče in podobno. Skratka – dovršen način raziskave ključnih besed.

Zato sem tu pripravila seznam alternativnih možnosti, ki so brezplačne.
Tako kot Answer The Public ponuja ključne besede, ki temeljijo na vprašanjih, jih ponujajo tudi druge alternative. Poglejva si vsako posebej:

Obstajajo pa tudi alternativne možnosti. Poglej si jih:

 

 

RankMath

Če ne veš, kako Rank Math zagotavlja raziskovanje ključnih besed, je ta zapis ravno zate.
Razlog za uvrstitev Rank Math med neplačane alternative Answer The Public številka 1 je brezplačno raziskovanje ključnih besed in funkcija AI.

Če še ne raziskuješ ključnih besed Rank Math-om in iščeš orodje za WordPress SEO, poskusi Rank Math. Ko vneseš ključno besedo v pole Rank Math, ta samodejno najde sorodne ključne besede. To iskanje vsebuje tudi dolgorepe ključne besede. Čeprav iskanje ni najbolj obsežno, vseeno naredi čudeže.
Ko izbereš ključno besedo, lahko pretvoriš oceno Rank Math v svojo vsebino za boljše SEO rezultate.

Če uporabljate brezplačno različico Rank Math, preklopite na različico Pro.

Razlog- ker vsebuje tudi AI in ta pomaga pri oblikovanju vsebine.
Prikazuje tudi število naslovov H2,H3.H4 in itd. ki jih potrebuješ za oblikovanje berljive in strukturirane vsebine.
AI ti bo prikazal tudi vprašanja, ki jih lahko uporabiš v vsebini kot “najpogostejša vprašanja” FAQ
Rank Math ima lastno shemo pogostih vprašanj, kar je kot češnja na torti.

Zagotovo pa lahko s tem vtičnikom dosežeš zavidljiv položaj v iskalnikih in močne rezultate v SERP.

 

 

Answer the Public - alternative
Rank math – ena najboljših alternativ

 

 

Semrush

Nič ni boljšega kot Semrush je je vse v enem (All in One) SEO orodje za začetnike in malo bolj napredne tržnike. Je kralj med SEO orodji in ponuja robusten nabor funkcij, skupaj z možnostmi raziskovanja ključnih besed.

 

Kaj vse lahko narediš s Semrush-om?
Semrush ponuja raziskavo ključnih besed, analizo in strategije konkurentov. Ponuja tudi sledenje uvrstitvam in revizije za pridobitev dragocenih vpogledov v uspešnost tvojega spletnega mesta. Je dobra alternativa Answer The Public.

 

Answer the Public - alternative
Semrush

 

 

Ahrefs

 

Ahrefs je še eden od resnično dobrih orodij kot alternativa Answer The Public. Ima zelo široko paleto funkcij:
Ponuja obveščanje o uvrstitvah ključnih besed, obsegu uvrstitve ključnih besed, in iskanja le- teh. Brezplačna verzija je resnično skriti dragulj SEO orodij,
Poleg vsega daje tudi podatke o povratnih povezavah.
Glede sprememb te obvešča preko e. poštnega sporočila, saj je stalno prisoten in nadzira svoje spletno mesto.

 

Nato se lahko prijaviš na svojo nadzorno ploščo Ahrefs in rešiš vse težave, ki jih lahko. Če v SEU nisi najbolj doma, ti morebitne težje težave lahko reši strokovnjak.
A kljub vsemu je Ahrefs dober nadzornih spletnega mesta, kar je velik plus.

 

Answer the Public - alternative
Ahrefs – All in One

 

 

Google  Trends

 

Brezplačna alternativa Answer The Public je tudi brezplačna možnost, ki jo ponuja Google – Google Trends.
Google Trendi ti pomaga prepoznati najnovejše in najbolj vroče teme v tem trenutku.
tako ti pomaga ostati pred konkurenco z ustvarjanjem edinstvenih vsebin, ki so aktualne.

 

 

Answer the Public - alternative
Google Trends

 

 

 

KeywordTool.io

Če iščeš orodje, ki ustvarja ključne besede z dolgim ​​repom, potem je KeywordTool.io vsestransko orodje za raziskovanje ključnih besed.
Vmesnik je eleganten in intuitiven, oblikovan tako za začetnike kot tudi za napredne SEO strokovnjake. Je najboljša alternativa načrtovalniku ključnih besed Google Ads.

Orodje KeywordTool.io ni omejeno na iskanje v Googlu in omogoča iskanje po ključnih besedah ​​za Bing, Yahoo, YouTube, Instagram, Amazon, eBay in več.
Torej, naslednjič, ko želiš izvajati PPC kampanje na Googlu, Facebooku ali več, naj KeywordTool.io naredi nekaj zate.

Brezplačna različica sama ustvari 750+ predlogov ključnih besed z dolgim ​​repom, ki so točni do 99,99 %. KeywordTool.io lahko začneš uporabljati brez ustvarjanja novega računa.

 

keywordtool.io - Alternativa
keywordtool.io Orodje za ključne besede je najboljša alternativa Googlovemu načrtovalniku ključnih besed in drugim orodjem za raziskovanje ključnih besed

Uber Sugest

UberSuggesst je brezplačno orodje za SEO, ki ga je ustvaril SEO Guru Neil Patel.
Orodje je zelo uporabno, intuitivno in enostavno za uporabo. Omogoča iskanje prometa za spletno mesto ali spletno mesta konkurentov glede na katerokoli državo. Ustvarjeni rezultat prikazuje, kako uspešne so strani in ključne besede tvojega spletnega mesta v določeni državi.

 

Answer the Public - alternative
Tako kot pravi NeilPatel: Želite več prometa? Ubersuggest vam pokaže, kako zmagati v igri SEO. Samo vnesite domeno ali ključno besedo, da začnete

 

KWFinder

Je še eno orodje za iskanje dolgorepih ključnih besed in verjetno najboljša alternativa AnswerThePublic. Orodje zagotavlja KPI-je glede obsega iskanja, analizo konkurentov in povezane predloge ključnih besed.
Mangools je podjetje, ki stoji za razvojem KWFinder. Po ključnih besedah ​​z dolgim ​​repom lahko iščeš tako, da vneseš semensko ključno besedo, izbereš lokacijo in celo izberete jezik.
Priljubljeni blogerji in strokovnjaki za SEO, kot je Brian Dean iz Backlinka, zaupajo KWFinderju.
KWFinder prikazuje podatke o konkurentih, zgodovinske podatke za obseg iskanja, raziskavo ključnih besed in analizo SERP za več kot 50.000 lokacij in več.

 

 

Answer the Public - alternative
Poiščite dolge ključne besede z nizkimi težavami pri SEO KWFinder je edino orodje za ključne besede v vesolju, ki ga boste kdaj potrebovali. Resno

 

In za konec:

Ne pozabi – SEO ni le modna muha, pač pa  nuja.  Digitalni svet gre ves v to smer in brez SEO optimiziranih strani in spletnega mesta si neviden.

Kljub obilici družbenih omrežij, je tu že vedno Google, ki bo tvojo vsebino potisnil visoko na lestvici SERP. Družbena omrežja ne.

Zato ne čakaj – kontaktiraj me. Lahko ti pri tem pomagam.